28 Temmuz 2017 Cuma

AGENCY REKLAM DANIŞMANLIK

DANIŞMANLIK




İletişim danışmanlığı,markaların,
teknolojiyle birlikte değişen iletişim dinamiklerine uyum sağlayarak güçlü reklam tanıtım faaliyetleri gerçekleştirebilmelerini sağlayan önemli bir hizmettir.
Danışmanlık hizmetleriyle, markaların izleyeceği iletişim stratejilerine ışık tutan Agency; iletişim dinamiklerinin sürekli değiştiği ve geliştiği günümüzde, bu değişime ve gelişime paralel olarak danışmanlık hizmetleri sunar ve markaları başarıya götüren iletişim stratejilerinin geliştirilmesini sağlar.

Agency Reklam Ajansı öncelikle, danışmanlık hizmeti sunacağı marka için sektörel ve hedef kitle analizleri gerçekleştirir. Hedef kitlenin sosyolojik yapısı, sosyokültürel durumu, satın alma eğilimleri vb. tüketici davranışları incelenerek sınıflandırılır. Benchmarking çalışmalarıyla rakip analizleri de hayata geçirilir ve tüm bu çalışmalar neticesinde elde edilen sonuçlar göz önünde bulundurularak firma için en başarılı olacak iletişim planlamasına hayat verilir.

İletişim konusunda üstün deneyimleri olan, dünya trendlerini takip eden ve bu trendlerin Türkiye’deki iletişim sektörüne entegrasyonunu kusursuz bir şekilde gerçekleştiren dinamik kadrosuyla reklam ajansı Agency, 360 derece iletişim stratejileri geliştirerek markanıza ve sektörüne değer katan çözümler üretir.

Agency’nin iletişim danışmanlığı hizmetinden yararlanarak firmanızın izleyeceği iletişim planlamasını uzman kişilerin belirlemesini sağlamak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.