20 Haziran 2017 Salı

VİDEO İLE REKLAM

VİDEOLAR İLE İŞİNİZİ TANITIN

Youtube Türkiye ve dünyada en fazla tıklanan video sitesi. Herhangi bir konu hakkında (ürün, haber, fragman vb..) video izleneceği zaman hem arama motorlarında hem de tarayıcılarda tercih edilen ilk adres. Google tarafından geliştirilen ve kullanıcılar tarafından en çok rahabet gösterilen Youtube'da ise son zamanlarda dikkatleri çeken şey verilen reklamlar.
Firmalar ürünleri ya da tanıtımları hakkında Youtube üzerinden reklam verebiliyorlar. Video öncesi, video başlangıcı ve aynı zamanda video izlenilidiği sırada kullanıcılara reklamlarınız gösterilebiliyor. E-ticaret siteleri için ise Youtube video sitesi önemli bir reklam kanalı haline gelmiş durumda. Çünkü insanların bu sitede yapmış oldukları aramalara göre Google sizler için reklamlarınızı özel olarak çıkartabiliyor. Örnek vermek gerekirse Iphone 6 alacak olan bir kullanıcı bu ürünü tanımak için videolar izlediğinde, Google Adwords algoritması direk olarak sizin reklamlarınızı (Iphone sattığınız ve Iphone ile ilgili reklam verdiğiniz düşünülürse) izleyiciye çıkartabiliyor.
Youtube Reklamları Neden Önemli ?
Durum böyle olunca her gün milyonlarca kullanıcı trafiği olan Youtube'da reklam vermek hem ürünlerinizi daha fazla kitleye yayabilmenizi hem de daha çok satış yapabilmenizi sağlayan en önemli reklam kanalları içerisinde yer alıyor
Organizasyon Yapılandırma Danışmanlığı
Örgütsel yapı, dış çevredeki değişime duyarlı bir şekilde sürekli gelişmelidir. Dış çevredeki rekabet şartları, teknoloji, sosyal yapı, müşteri beklentileri, paydaş beklentileri, yasalar ve istihdam modelleri gibi birçok alandaki değişim örgütsel yapıları etkiler. Şirketlerin gelişimi ve değişimi de örgütsel yapının değişimini zorunlu kılıyor. Bizler değişime duyarlı, sürekli gelişen, esnek, katılımcı, rekabetçi ve yüksek performanslı yönetim modelleri oluşturmaya destek veriyoruz.
Örgütsel tasarım ve organizasyon yapısı, vizyon ve stratejilerinizin gerçekleştirilmesi için hayati önem taşır.
Organizasyon yapılarında görülen kutucuklar ve grafiklerin anlamı sadece neyi nerde görmek istediğimiz değil, nasıl katma değer yaratacağımız ve yarattığımız katma değerin kurumsal performansa etkisi ile ilintilidir.
ICC olarak organizasyonel verimsizlikleri ortadan kaldırılmasında ve şirketin stratejik hedeflerini gerçekleştirmeye yönelik etkili çalışma modelleri oluşturulmasında müşterilerimize yardımcı oluruz.
Bu alandaki hizmetlerimiz:
İş analizleri ve görev tanımlarının oluşturulması,Organizasyonel modelleme ve yeniden yapılandırma,Norm kadro yapısının belirlenmesi,
Değişim yönetimi