13 Kasım 2017 Pazartesi

AGENCY BALANCE HAKKINDA



biz kimiz


İş birliği içerisinde olduğumuz tüm markaların en iyi tanıtım ve satış performansına sahip olmalarını hedefleyen ticari pazarlama ajansıyız.
Personel istihdamı, eğitimi, bordrolama hizmeti, denetlemeleri, saha tanıtım faaliyetleri, reklam çalışmaları, satış aktiviteleri, online raporlama sistemlerinin kurulması ve takibi gibi konularda tüm süreçlerin kurgulanması, bütçelenmesi ve işleyişini, alanlarında uzman kadromuzla gerçekleştiriyoruz. Sektörü yakından takip eden, yenilikçi, perakende alanında tecrübeli ve enerjik bir ekip yaratmayı hedefleyen yapımızla gün geçtikçe büyüyoruz.
Agency, TOBB’un AllworldNetwork işbirliği ile düzenlediği yarışmada tüm Türkiye çapında;
  • 2009 – 2011 yılları arasında en hızlı büyüyen 4.,
  • 2010 – 2012 yılları arasında en hızlı büyüyen 53. ve
  • 2011 – 2013 yılları arasında da en hızlı büyüyen 63. şirketi olmuştur.

Trada Forbes dergisinde >>



işlerimiz

Satış ve Tanıtım Aktiviteleri  


İş ortaklarımızın hedefleri ve ihtiyaçları doğrultusunda, belirlenen bütçe sınırları içerisinde organize edilen aktivitelerdir. Stand faaliyetleri, çat kapı ziyaretler, kampanya duyurularının ve bilgilendirilmesinin yapılması, ek satış alanları / kanalları için fikir üretimi ve bu fikirlerin hayata geçirilmesi, yeni ürün ve hizmetlerin satış ve tanıtımı, mümkün olan en düşük bütçe ile en yüksek etkiyi sağlayarak gerçekleştirmek, bu alandaki ana prensiplerimizdir.

Organizasyon & Event


Müşterilerimizin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda küçük / büyük ölçekli toplantı organizasyonlarının gerçekleştirilmesi, lansman faaliyetlerinin tüm süreçleri ile yönetilmesi ve roadshow etkinlikleri düzenlenmesi. Led Wall organizasyonları, kick off çalışmaları.

 İç denetim & Gizli müşteri


Personelin işe geliş ve gidiş raporlarının hazırlanması, bu raporların iş ortağımız ile paylaşılması ve gerekli ödüllendirmelerin / uyarıların yapılması. On-line sistemlerin login / logout kontrolleri, görev yapılan lokasyona yapılan düzenli ziyaretler ile personel hakkında alınan geri bildirimler. Gizli Müşteri uygulaması ile personel ve rakip analizleri.

 Online raporlama sistemleri 


İş ortaklarımızın ihtiyaç ve talepleri ile şekillendirdiğimiz, tüm personellerin interaktif bir şekilde akıllı cihazları ile raporlama yaptıkları, sahada yaşanan tüm gelişmeleri anlık olarak takip edebildiğimiz Agency Online Raporlama Sistemi’ne sahibiz. Rakip aktivite ve kampanyalarının takibi, ürünlerin son dakika bilgilerinin paylaşımı, acil duyuruların sahaya aktarılması ve satış raporlamalarının arşivlenmesi hizmetlerini hızlı ve sorunsuz şekilde yapabiliyoruz.

 Host & Hostes kiralama


Özel davet ve toplantılarınız için host ve hostes desteği sağlıyoruz. Müşterilerimizin istediği profile uygun olarak aday yönlendirmelerini yapıyoruz

Personel seçimi


15.000’in üzerinde özgeçmişe sahip olan Agency aday havuzu ile aranılan her pozisyon için en uygun çalışan profilini etkin ve hızlı şekilde seçiyoruz.

Eğitim


Merkez ofisimizde bulunan 50 kişilik eğitim odamızda tüm personellerimiz için oryantasyon, satış, ürün gibi eğitimleri hizmeti veriyoruz

 Bordrolama


İş Ortaklarımızın İnsan Kaynakları departmanlarını, bordrolama hizmetlerini üstlenerek destekliyoruz.
  • Personellerin özlük dosyalarının oluşturulması e-arşivlenmesi,
  • İşe giriş ve çıkış prosedüründe oluşabilecek her türlü iş yükünün ve riskinin alınması,
  • Engelli/Hükümlü kadrosunun takibi,
  • Personelin çalışma dönemindeki tüm işlemleri ve aylık ödeme takvimlerinin hazırlanması,
  • Online bordrolama sistemleri ile bordro basım/dağıtım yükünün ortadan kaldırılması,
  • Personelin tüm tazminat hesaplamaları ve takibi,
Agency sorumluluğunda gerçekleştirilen hizmetlerdendir.

Stand & POP İmalat


Stand ve POP malzemelerinin dizayn, imalat, depolama, yerleştirme süreçleri ile depolanması ve lojistiği hizmetleri de tarafımızca sağlanmaktadır. Bu projeler dahilinde üretim sürecinin takibi, tedarik zinciri oluşturulması ve nokta teslimat operasyonları da dahil olmak üzere süreci baştan sona yönetmekteyiz.

Tasarım


Projelerimizde ekibin kıyafet ve aksesuar seçimi, tasarımı, dikimi ve materyal giydirmesi konularında da hizmet ve danışmanlık veriyoruz. Ayrıca araç giydirmeleri için de dizayn ve uygulama gerçekleştiriyoruz.